Welkom op onze online expositie! Op deze site vind je het afstudeerwerk en onderzoek van de opleiding Interactive Performance Design Lichting 2020. 

In de afgelopen vijf maanden hebben de studenten onderzoek gedaan en een individueel eindwerk gemaakt waarin theatrale, beeldende, verhalende en interactieve elementen samenkomen. Stap in een toekomstsimulator, ontdek de schoonheid van nutteloos materiaal, laat je kinderlijke fantasie de vrije loop gaan of voel sensorische vervreemdingen in je lijf. Totaal verschillende werken, eigen en uniek, die één ding gemeen hebben: jij, het publiek, die onmisbaar is bij Interactive Performance Design.

INTERACTIVE PERFORMANCE DESIGN
2020

Interactive Performance Design (IPD) is een opleiding die zich richt op het onderzoeken en creëren van nieuwe theatrale ervaringen binnen de domeinen van interactie en performance. Zowel op technisch vlak door middel van geavanceerde technieken als puur analoog, waar geen stekker aan te pas komt.

Van 21 t/m 24 oktober 2020 exposeren wij ons afstudeerwerk op de afstudeertentoonstelling Make Space 2020. We hebben maatregelen genomen om de expositie bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Meer informatie en tickets op de website: www.hkumakespace.nl

René t Hart
Eva Asscheman
Emile Ponson
Eefje Crüts
Bianca Lurvink